Voor mantelzorgers staat het contact met degene die ze verzorgen vaak helemaal in het teken van die zorg, van die ziekte. Maar het is juist goed om ook tijd te maken voor het gewone menselijke contact. Mantelzorgers uit de hele regio kunnen met hun naaste op de koffie komen tijdens 'Voor de breek' in Wijkcentrum De Daalder in Alkmaar. "Dit zorgt ervoor dat je even uit de rol van verzorger stapt."

Woensdagochtend 6 september is het thema van de maandelijkse bijeenkomst 'Voor de breek' bourgondische koffie. De mantelzorgers en hun partners, familieleden of wie ze ook verzorgen kunnen rekenen op echte verwennerij: koffie of thee met daarbij een keur aan bijzondere hapjes, zowel hartig als zoet. "Natuurlijk zal de befaamde appeltaart niet ontbreken," laat het Mantelzorgcentrum weten aan Streekstad Centraal. Iedere bijeenkomst wordt geleid door professionele hulpverleners, Lynn Goesinne en Amber Supèr.

Mantelzorgers uit de hele regio kunnen zich aanmelden bij het Mantelzorgcentrum of direct bij Wijkcentrum De Daalder in Daalmeer. De koffie-ochtend 'Voor de breek' vindt plaats op woensdag 6 september tussen 10:00 uur en 12:00.

Streekstad Centraal heeft aan het onderwerp mantelzorg uitgebreid aandacht besteed in de podcastreeks 'Mantelzorger... En nu?'. Deze uitzendingen zijn nog terug te beluisteren via Spotify. Hierin komen verschillende aspecten van het mantelzorgen ter sprake.

 
Pin It
Bekeken: 1815x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/