Een automobilist is maandagavond met zijn auto te water geraakt langs de Schagerweg (N245) in Noord-Scharwoude. Door een onbekende oorzaak reed de bestuurder door de middenberm, kwam hij op de andere weghelft terecht en belandde in de sloot.

Dat gebeurde rond 18:00 uur uur ter hoogte van Recreatieschap Geestmerambacht. De man kwam uit de richting van Schagen. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een toegesnelde bergingsdienst heeft de auto uit de sloot gehaald en afgevoerd. Vanwege het eenzijdige ongeluk was de rechterrijbaan van de N245 enige tijd afgesloten.
Pin It
Bekeken: 2083x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/