Zondag 9 juli is er een zeer divers Open Podium in het Alkmaarse Park De Oude Kwekerij. Op het programma staan vier optredens, maar wie na afloop een half uurtje blijft hangen wordt getrakteerd op muziek van een Italiaans kinderkoor dat in de omgeving is neergestreken.

Open Podium begint met Giepser, een band die ritmisch uitdagende muziek maakt met een bezetting van contrabas, saxofoon, cello en percussie. Giepser speelt eigen werk met invloeden uit de progressieve rock, klassiek en jazz. Als tweede is Ellis Freijser aan de beurt. Zij brengt vrolijke, eigen liedjes en neemt voor de gelegenheid een band en dansers mee. Haar optredens zijn altijd gezellig en verrassend.

Ellis wordt afgelost door de Alkmaars/Heiloose band de Fruit Compagnie, met een mengeling van kleinkunst en geรฏmproviseerde muziek. Het Kwekerijkoor onder leiding van Damaris Kort sluit het Open Podium af met bijzondere zang. Zoals de naam verklapt is het koor, dat wekelijks in het Parkhuis repeteert, zeer verbonden met De Oude Kwekerij.

Het Open Podium duurt van 14:00 tot rond 16:00 uur en het Italiaanse kinderkoor begint om 16:30 uur. Park De Oude Kwekerij ligt aan de Jan van Scorelkade en is verboden voor honden. De toegang is gratis, een kleine bijdrage welkom. De Parkvilla is open voor een drankje. Meer op parkdeoudekwekerij.nl.
Pin It
Bekeken: 1439x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/