Zondag 11 juni is weer een Open Podium in het amfitheater van Park De Oude Kwekerij in Alkmaar. Het eerste deel van het programma is gereserveerd voor optredens in het kader van Alkmaars Talent. Sam Renooy zingt en speelt gitaar, evenals Sofie Meijer, en Nina de Vrijer en Bridget Blonk zullen allebei zingen. Zo doen deze talentvolle jongeren podiumervaring op en laten zij aan het publiek zien wat zij geleerd hebben.

Na Alkmaars Talent stapt Theatergroep Panade op het 'podium'. Nanouk Smits, Hilde de Jong en Paula Stet brengen energiek theater voor volwassenen, met hier en daar een pikant randje. Dit echter verpakt in lichtvoetigheid, die ze nadrukkelijk echter geen cabaret willen noemen.

Tot slot geeft het muzikale duo De CaKe een optreden volgens oud-Hollands recept: zangeres Tessa Balder-Carper en gitarist Kees Wagemaker combineren eigen poΓ«tische teksten met samenzang in het Nederlands.

Het Open Podium duurt van 14:00 tot 16:00 uur. Β De Parkvilla is open voor een drankje. Bij regen wordt een tent opgezet of verplaatsen de optredens naar de villa. De toegang is gratis, een kleine vrijwillige bijdrage is welkom. Honden zijn niet toegestaan in het park. (foto: De CaKe)
Pin It
Bekeken: 1442x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/