De regio groot Alkmaar zit vol met ondernemende mensen. Met die ondernemende mensen gaat Ger Welbers, directeur van Hart van Noord-Holland, in gesprek.

Brecht Hermans is community theatermaker, Belg en Rotterdammer, gezonde gek, goed met cijfers, pianist en zanger. Hij maakt graag theater mét mensen. Liefst mensen die niet zo snel in contact komen met theater. Hun verhaal vindt hij vaak het interessantst. Kunst en theater zijn een basisrecht voor ieder mens. Brecht wil de aandacht, liefde, plezier en kwetsbaarheid waarmee je theater maakt, delen met die mensen die daar het meest baat bij hebben en samen hun verhalen vertellen. Voor Karavaan maakte hij o.a. een voorstelling die het stigma op werkloosheid doorbreekt. Zal deze Belg zich al een beetje Nederlander voelen? Waar laat Brecht zich door inspireren en welke dromen heeft hij voor de toekomst?

Benieuwd naar meer vragen en natuurlijk de antwoorden? Luister dan deze aflevering van Koffie voor 2, uit het derde seizoen van de podcastserie van Alkmaar Marketing.
Pin It
Bekeken: 2028x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/