De regio groot Alkmaar zit vol met ondernemende mensen. Met die ondernemende mensen gaat Ger Welbers, directeur van Hart van Noord-Holland, in gesprek.

Patricia van Lieshout is Boswachter Schoorlse Duinen en manager Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer. De duinen van Schoorl staan bekend als de mooiste en hoogste duinen van Nederland. Patricia vertelt enthousiast over de mooiste plekjes en legt uit waarom bepaalde acties nodig zijn voor het behoud van het gebied. Hoe probeert Staatsbosbeheer de jeugd te informeren en bewust te maken over het omgaan met de natuur en hoe word je boswachter?

Benieuwd naar meer vragen en de antwoorden? Luister dan deze aflevering van Koffie voor 2, uit het derde seizoen van de podcastserie van Alkmaar Marketing.
Pin It
Bekeken: 2631x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/