De regio groot Alkmaar zit vol met ondernemende mensen. Met die ondernemende mensen gaat Ger Welbers, directeur van Alkmaar Marketing, in gesprek.

Deze keer is dat Adriana González. Adriana González startte 2022 als zakelijk directeur van Museum Kranenburgh in Bergen. Zij verstaat de kunst een stabiele bedrijfsvoering te kunnen inrichten en onderhouden, en daarnaast ondernemer te zijn. Ze combineert dit met liefde voor en kennis van kunst. “De combinatie van moderne- en hedendaagse kunst, omringd door prachtige natuur en dicht bij het strand, maakt van Museum Kranenburgh een wonderschone plek met veel potentie", zo laat ze weten.

Benieuwd naar de vragen en antwoorden? Luister dan deze aflevering van Koffie voor 2, uit het derde seizoen van de podcastserie van Alkmaar Marketing.
Pin It
Bekeken: 1136x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/