De regio groot Alkmaar zit vol met ondernemende mensen. Met die ondernemende mensen gaat Ger Welbers, directeur van Alkmaar Marketing, in gesprek.

In deze aflevering is Elske Doets, directeur van Doets Reizen, te gast. Onlangs bracht zij haar derde boek ‘De leeftijdloze samenleving’ uit. Elske is een succesvolle zakenvrouw die graag belangrijke onderwerpen aan het licht brengt. Zij is nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en strijdt voor een goede balans in de samenleving. Zowel voor vrouwen als voor andere culturen. Ze wil geen coach van Ajax worden of minister president. maar wil ze dan wel?

Benieuwd naar de antwoorden en meer vragen? Luister dan deze aflevering van Koffie voor 2, uit het derde seizoen van de podcastserie van Alkmaar Marketing.
Pin It
Bekeken: 2020x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/