De Alkmaar City Run 'by night' is onverminderd populair. Het hardloopevenement in de Alkmaarse binnenstad, dat dit jaar plaatsvindt op woensdagavond 17 mei, is nu al uitverkocht. De organisatie spreekt van een "ouderwets populair" evenement. Hardlopers kunnen zich nog wel inschrijven voor de Rollebol Kids Run en de Heroes Run, laat sportorganisatie Le Champion weten aan Alkmaar Centraal.

Woensdag 17 mei, dat is de woensdag voor Hemelvaart. De deelnemers kunnen na het avondje sporten dus een dagje uitrusten. Er zijn twee wedstrijden, één van 5km en één van 10km. Le Champion verwacht 10.000 hardlopers aan de start.

De City Run 'by night' mag dan uitverkocht zijn, kinderen kunnen nog tot 3 mei inschrijven voor de Rollebol Kids Run van 800 meter of van 1.600 meter. Nieuw is de Heroes Run, voor mensen met een beperking of chronische aandoening. Ook daarvoor kunnen geïnteresseerden nog inschrijven tot 3 mei op de website van Alkmaar City Run.
Pin It
Bekeken: 1644x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/