De politie heeft een minderjarige jongen aangehouden voor een mislukte beroving in Stadspark De Parel in Heerhugowaard. Dat meldt een politiewoordvoerder aan Dijk en Waard Centraal. Het slachtoffer kreeg bij de mislukte beroving pepperspray in zijn gezicht gespoten. Eerder pakte de politie al een 20-jarige Alkmaarder op.

"Ik doe geen uitspraken over hoe oud de tweede verdachte is", zegt politiewoordvoerder Joey Brink tegen Dijk en Waard Centraal. Volgens de zegsman gaat het om een jongen die 'zeker voorlopig nog niet meerderjarig' is. "En in dat soort gevallen zeggen wij niks over de leeftijd en woonplaats van de verdachte."

Het is maandag even na 15:00 uur wanneer het Heerhugowaardse slachtoffer bedreigd wordt door twee jongemannen met een soort steekwapen. Hij weigert mee te werken en krijgt pepperspray in zijn gezicht gespoten. Vervolgens loopt de man weg en gaan de daders zonder buit in de richting van de skatebaan.

De twee zijn inmiddels weer vrijgelaten, maar blijven verdachten in het onderzoek.
Pin It
Bekeken: 2596x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/