VONK-voorzitter Jakob Wedemeijer heeft dinsdag Yuri van Bogaerdem, de directeur van het Mantelzorgcentrum, formeel verwelkomd in de samenwerking met Vitaal Oud Noord-Kennemerland. Het Mantelzorgcentrum sloot zich op 1 januari aan. De organisaties versterken elkaar in diensten voor ouderen met betrekking tot de zorg, welzijn en wonen.

VONK werd twee jaar geleden opgericht en is een samenwerkingsverband tussen organisaties zoals MEE & De Wering, De Zorgcirkel, Geriant, Wonen Plus Welzijn en gemeenten en wooncorporaties. Met elkaar helpen ze ouderen langer veilig en met behoud van kwaliteit van leven thuis te laten wonen. Uitgangspunt is dat ouderen vanuit eigen kracht optimaal kunnen deelnemen aan de maatschappij en de regie hebben over hun leven. Het Mantelzorgcentrum is een kenniscentrum en gids voor mantelzorgers in Noord-Holland Noord. De mantelzorgmakelaars en consulenten ondersteunen mantelzorgers bij regeltaken, verzorgen interessante workshops en bieden gewoon een luisterend oor.

"De aansluiting van het Mantelzorgcentrum bij VONK is goed nieuws voor alle mantelzorgers in de regio Noord-Kennemerland. Door de samenwerking binnen VONK kunnen we makkelijker samen projecten uitvoeren. Projecten waarbij het belangrijk is dat meerdere partijen betrokken zijn, zoals gemeenten, de zorgverzekeraar, zorgpartijen en het Mantelzorgcentrum. Door onze krachten te bundelen kunnen we de ouderen en hun naasten beter ondersteunen. Mantelzorgers staan er dus zeker niet alleen voor", aldus VONK-voorzitter Wedemeijer , tevens Alkmaars wethouder Ouderen.

Meer info op vitaaloudnk.nl en mantelzorgcentrum.nl.
Pin It
Bekeken: 1984x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/