De 22-jarige K. van D. uit Alkmaar moet vier jaar de cel in. Dat oordeelde de rechtbank. De man schoot vorig jaar mei vier keer met zijn vuurwapen in de Alkmaarse Terschellingstraat. Daarbij raakte niemand gewond.

Politiemensen gekleed in kogelwerende vesten en een helikopter in de lucht. De politie zette donderdag 12 mei groots in op de Terschellingstraat in de Alkmaarse wijk De Mare. Die middag kreeg de politie namelijk rond 12:45 uur een melding binnen, dat er op de straat geschoten was. Nog diezelfde dag wordt een 26-jarige Alkmaarder aangehouden, maar die komt al snel weer op vrije voeten.

Voor de 22-jarige K. van D. is dat anders. Hij moet vier jaar de cel in vanwege het schieten. Volgens Van D. deed hij dat na een conflict over schade aan een huurauto. Zo zou hij zijn bedreigd en zelfs ontvoerd door de twee slachtoffers. De rechter neemt het de Alkmaarder extra kwalijk dat hij het vuurwapen overdag gebruikte middenin een woonwijk en neemt de eis van de aanklager over.
Pin It
Bekeken: 3034x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/