De eigenaresse van Bobby Snacks aan de Kanaaldijk in Alkmaar is met een mes bedreigd. Dat heeft haar zoon gemeld aan mediapartner NH Nieuws. Twee daders hebben vrijdagmiddag een overval gepleegd op de snackbar en sloegen vervolgens met geld op de vlucht. Nog geen uur na de overval is de snackbar weer open.

De telefonische bestellingen stromen binnen bij het eethuis aan de Alkmaarse Kanaaldijk. De zoon van de eigenaren is nog altijd in shock, ook al was het zijn moeder die de overvallers heeft getroffen en daarbij een mes tegen haar lichaam gedrukt kreeg. "Ze kwamen binnen in de snackbar rond 16.10 uur en hadden volgens mijn moeder allebei een sjaal om", vertelt hij over de overval. "Mijn moeder was net klaar met eten en wist gelijk: 'dit is foute boel'. Ze heeft de overvalknop ingedrukt waarmee de politie werd gealarmeerd."

Terwijl ze zich uit de voeten maakte, kreeg de eigenaresse van de snackbar een mes tegen zich aangedrukt. Gelukkig bleef ze ongedeerd. "De kassa is stukgemaakt en er is geld meegenomen. Hoe veel schade er is boeit ons niet, mijn moeder is ongedeerd gebleven. Dat geld berekenen we wel als we vanavond afsluiten."

Dat zijn ouders alweer aan de slag zijn, een uurtje na de traumatische gebeurtenis, vindt hun zoon tekenend voor de twee. "Mijn ouders zijn harde werkers, ze kunnen niet stil blijven staan. De zaak is al een paar keer overvallen en nu weer, na een lange tijd niets. Ik baal ervan, maar het is niet anders. Ze zijn heel sterk: ik heb veel respect voor ze."

UPDATE: zaterdagochtend meldde de politie dat het vrijdagavond tijdens onderzoek één verdachte heeft weten aan te houden. De politie vraagt mensen die meer denken te weten om contact op te nemen via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 2977x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/