De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Om zaterdag 25 februari tot en met zondag 5 maart spetterend door te komen, pakt zwembad Hoornse Vaart uit met extra's.

Zo wordt het 50-meterbad elke middag gevuld met een 15-meter lange stormbaan. En dat is niet het enige, want op de maandag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag is er gratis animatie. De kleintjes worden niet vergeten; voor hen is er een Experience Center in het Instructiebad.

Naast waterpret voor kinderen blijft het zwembad ook te bezoeken voor banenzwemmers. Vijf ochtenden per week is het 50-meterbad geopend om 07:00 uur en in de weekenden is het bad open om 09:00 uur. Daarnaast is er een aquafitness programma bestaande uit AquaFit, Aquajump, Aquakickboks, Aquajoggen, Aquarobics, FloatFit en Slag- & conditietraining.

Ook biedt het Alkmaarse zwembad op verschillende dagen in de voorjaarsvakantie extra zwemlessen aan op verschillende niveaus. Voor degene met minder geduld is er ook een snelcursus voor het B- en C-diploma te volgen.
Pin It
Bekeken: 3421x
http://pajak.ponorogo.go.id/slot-mahjong/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://www.bursahayvanatbahcesi.com/slot-pragmatic/ https://simacan.pesawarankab.go.id/slot-demo/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://pbj.banggaikab.go.id/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://matane.sgp1.cdn.digitaloceanspaces.com/demo/slot-demo-gates-of-olympus.html https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/