De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Om zaterdag 25 februari tot en met zondag 5 maart spetterend door te komen, pakt zwembad Hoornse Vaart uit met extra's.

Zo wordt het 50-meterbad elke middag gevuld met een 15-meter lange stormbaan. En dat is niet het enige, want op de maandag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag is er gratis animatie. De kleintjes worden niet vergeten; voor hen is er een Experience Center in het Instructiebad.

Naast waterpret voor kinderen blijft het zwembad ook te bezoeken voor banenzwemmers. Vijf ochtenden per week is het 50-meterbad geopend om 07:00 uur en in de weekenden is het bad open om 09:00 uur. Daarnaast is er een aquafitness programma bestaande uit AquaFit, Aquajump, Aquakickboks, Aquajoggen, Aquarobics, FloatFit en Slag- & conditietraining.

Ook biedt het Alkmaarse zwembad op verschillende dagen in de voorjaarsvakantie extra zwemlessen aan op verschillende niveaus. Voor degene met minder geduld is er ook een snelcursus voor het B- en C-diploma te volgen.
Pin It
Bekeken: 3787x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/