Twee daders hebben vrijdagmiddag rond 16:00 uur een overval gepleegd op snackbar Bobby Snacks aan de Kanaaldijk in Alkmaar. De politie is een zoekactie gestart.

Bij de overval raakte niemand gewond. Het is vooralsnog niet duidelijk hoeveel geld de daders buit hebben gemaakt. "We zijn aanwezig bij de snackbar en gaan vooralsnog uit van twee verdachten van rond de zestien jaar", vertelt een politiewoordvoerder aan Alkmaar Centraal. Bij de zoekactie is gebruikgemaakt van een politiehelikopter. Ook werd in de buurt van de snackbar gezocht met een politiehond. "We doen er alles aan om deze verdachten snel te pakken te krijgen."

Ook Burgernet is ingezet bij de zoektocht. In het bericht is te lezen dat er gezocht werd naar twee jongens. De ene verdachte was in het zwart gekleed, had een capuchon en tas met blauw hengsel. De ander droeg een beige jas met capuchon. Wie meer denkt te weten wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 4117x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/