De inschrijving voor de 5e RAADHUIS Pinksterun in Oudorp is geopend. De editie van dit jaar wordt gehouden op 26 mei, de vrijdag voor Pinksteren. Er is weer keuze uit 5 of 10 km hardlopen of wandelen, en een Kinderun van 1 km voor kinderen in groepen 1 t/m 8.

Deelnemers aan de Pinksterwalk kunnen tussen 17:30 en 18:00 uur van start gaan vanaf het parkeerterrein bij Sportcomplex Vaart. Om 18:00 uur start de Kinderun speciaal voor kinderen uit groep 1 t/m 8. Daarna volgt om 19:00 uur de start van de 5 km en om 19:10 uur klinkt het startschot voor de 10 km. Alle routes gaan door het mooie Oudorp en langs route is een verzorgingspost. Iedereen krijgt na afloop wat te drinken, een muesli reep en een medaille ter herinnering.

Deelname aan de 5 km kost 11 euro, aan de 10 km 15 euro en aan de Kinderun 5 euro. Rolstoelers kunnen meedoen, maar de organisatie raadt dit af omdat het parcours hier niet op ingesteld is. Op het sportcomplex zijn kluisjes en kleedkamers met douches. Aanmelden kan via raadhuispinksterun.nl.
Pin It
Bekeken: 1480x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/