Afgelopen weekend reisde een groep kunstrijders van de Alkmaarsche IJsclub af naar Thialf in Heerenveen voor de Klaverblad Bokaal en de 3e KNSB A Selectiewedstrijd. Het was een succesvol wedstrijdweekend met onder andere mooie podiumplekken voor Anastasia Zentveldt, Anna Gijzen en Selinay Doganatik.

Zes jonge AIJC-rijdsters namen deel aan de Klaverblad Bokaal, gericht op schaatsers in de beginnende categorieën. Anastasia Zentveldt (8 jaar) reed met haar kür in de categorie Pupillen 2 naar een prachtige overwinning. Selinay Doganatik (12) veroverde met haar sterke kür zilver bij de Aspiranten 2A en in de categorie Starters 1 pakte Anna Gijzen (9) een mooie derde plaats. Isabel van Est (7) werd achter haar netjes vierde.

Vijf AIJC-kunstrijdsters namen deel aan de derde en laatste KNSB kwalificatiewedstrijd voor het NK Kunstrijden voor de hoogste categorie. Chiara Ballirano (13 jaar) behaalde met haar sterke kür meer jurypunten dan ooit en werd daarmee zevende in de categorie Basic Novice. Summer Wijkhuizen (12) finishte achter haar als negende. Noa Hollenberg (14) en Alessia Ballirano (18) werden met küren in hun categorieën Advanced Novice en Junioren allebei tiende.

Summer Wijkhuizen was al zeker van deelname aan de NK Finale / Challenge Cup eind februari in Tilburg.
Pin It
Bekeken: 1808x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/