Dit jaar organiseert de stichting Vrienden van de Grote Sint Laurenskerk voor het eerst een wijnfestival in de Grote Kerk van Alkmaar. De eerste editie van 'Vini Amici' vindt plaats in het lange weekend van 17 tot en met 19 maart.

Tijdens het bruisende evenement wordt een proeverij gehouden met ruim 300 soorten wijn en bubbels van lokale wijnwinkels, met bijpassende amuses en gerechten van lokale restaurateurs. Het festival wordt muzikaal omlijst door regionale artiesten. De opbrengst van het festival komt ten goede aan het restauratieprojecten van de Grote Kerk.

Vini Amici is op 17 en 18 maart van 16:00 tot 23:00 uur en op 19 maart van 14:00 tot 20:00 uur. Kaarten kosten 15,90 euro, maar Vrienden van de Sint Laurenskerk krijgen korting. De prijs is inclusief entree, garderobe, servicekosten en een glas bubbels. Het glas mag na afloop mee naar huis genomen worden. Kaartverkoop en meer op viniamici.nl.
Pin It
Bekeken: 4797x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/