Het Openbaar Ministerie (OM) gaat donderdag een flexflitspaal plaatsen bij de N242 in Alkmaar. De nieuwe soort flitspaal is een meer flexibele vorm van snelheidshandhaving en wordt neergezet ter hoogte van de Nieuwe Schermerweg.

"Ongeveer twee maanden zal de flitser verkeer in de richting van Kooimeer controleren", vertelt Marloes van Kessel, woordvoerder van het OM. "Vervolgens gaan we de flitspaal weer bij een andere weg plaatsen." De paal weegt een ton en wordt gevoed door zonnepanelen. "Hij wordt door camera's beveiligd om vernieling te voorkomen."

De allereerste flexflitser werd in november geplaatst in Hoorn. Eerder vertelde Van Kessel aan Streekstad Centraal dat ook locaties op de N9 in beeld zijn om de flitser te plaatsen. (Foto: Openbaar Ministerie)
Pin It
Bekeken: 21684x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/