Bekijk kleedkamers, kantoren, de artiestenfoyer en meer. Naar aanleiding van het Nationale Theaterweekend opent Theater De Vest zaterdag 28 januari haar deuren. GeΓ―nteresseerden kunnen een kijkje achter de schermen krijgen.

Naast rondleidingen voor volwassenen zijn er om 13:30 en 15:00 uur speciale rondleidingen voor kinderen en begeleiders. De gratis rondleidingen duren ongeveer een uur.

Ook zijn vanwege het Theaterweekend toegangskaarten voor verschillende voorstellingen in het weekend van 28 en 29 januari goedkoper. Zo kosten kaartjes voor de voorstelling van De Sekszusjes en voor de muziektheatervoorstelling over Frank Sinatra tien euro per stuk. Meer informatie is te vinden via taqatheaterdevest.nl.
Pin It
Bekeken: 1820x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/