Het rechtbankgebouw aan de Kruseman van Eltenweg in Alkmaar is woensdagochtend ontruimd geweest na een bommelding. Dat bevestigt een woordvoerder van de rechtbank aan mediapartner NH Nieuws. Uiteindelijk is er geen bom in het gebouw gevonden.

De melding van een bom in het gebouw kwam woensdag rond 10:15 uur binnen, waarna het pand werd ontruimd. "Het alarm, de slow whoop, ging af en we moesten naar buiten", vertelt een medewerker van de rechtbank aan een verslaggever. Het is volgens haar ook zeker geen ontruimingsoefening, al werd dat eerst wel gedacht.

"Het is een serieuze melding, een bommelding, hoorden we. De ontruiming is heel rustig gegaan. Zonder paniek", vertelt ze verder. "We worden opgevangen in de kantine van het Horizon College, naast de rechtbank." Rond 11:30 uur werd duidelijk dat het loos alarm was. "Het pand is veilig", schrijft de rechtbank op Twitter. "Iedereen kan weer naar binnen en de zittingen worden hervat."
Pin It
Bekeken: 1876x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/