De AlkmaarPas biedt komend jaar weer uitkomst voor koopjesjagers, cultuurliefhebbers, sporters en inwoners die weinig te spenderen hebben, met een divers lokaal aanbod van producten en diensten. Ger Welbers, directeur van Hart van Noord-Holland regio- en stadsmarketing, reikte met trots de nieuwe AlkmaarPas voor 2023 uit aan wethouder Robert te Beest in de Alkmaar Store.

Steeds meer ondernemers sluiten aan bij de kortingspas. Kunst en cultuur zijn goed vertegenwoordigd, naast acties van winkeliers, sportlocaties en de Alkmaarse horeca. Wethouder Te Beest: "Als gemeente zijn we blij met de pas. De AlkmaarPas is beschikbaar voor alle Alkmaarders. Dankzij het lokale karakter van de pas wordt het unieke aanbod van winkels, horeca en culturele instellingen onder de aandacht gebracht."

Onlangs sloot Het Filmhuis Alkmaar aan. Directeur Marieke Jonker kijkt uit naar het verwelkomen van nog meer filmfans. "Als filmhuis bieden we een blik op de wereld met onze selectie arthouse films. Ik ben enorm blij dat we met deze samenwerking nog meer mensen kunnen laten genieten van tijdloze klassiekers en de nieuwste documentaires".

De AlkmaarPas kost 15 euro, maar is gratis voor inwoners met een maximuminkomen van 120 procent van het sociaal minimum. De pas is onder andere te koop bij de Alkmaar Store op het Waagplein en online op alkmaarpas.nl.
Pin It
Bekeken: 1747x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/