Deze week is de kinderfiets van een meisje uit de Alkmaarse wijk Daalmeer in brand gestoken, vermoedelijk met vuurwerk. Extra triest is dat ze de kleurige meisjesfiets had gekregen van stichting Leergeld Nederland. Haar ouders hebben weinig te besteden. De wijkagent verspreidde het nieuws via Twitter, nadat hij in de opslag geen geschikte vervanging had gevonden. Daarop kreeg hij véél reacties.

"Overweldigend; alle reacties & terugbelverzoeken op mijn bericht over de verbrande fiets, om spontaan geld voor een nieuwe fiets bij elkaar te krijgen", Twitterde de wijkagent daarna dankbaar. "Meerdere mensen boden ook een fiets aan voor het meisje; via politie, maar ook via het NHD vanwege het artikel dat zij over mijn bericht geplaatst hadden."

De wijkagent voegde toe dat hij hoopte het meisje vandaag blij te kunnen maken, maar tot het moment van publicatie is er nog een nieuws. We wachten in spanning af, de dag is nog niet voorbij. (foto: Wijkagenten Alkmaar-Noord)
Pin It
Bekeken: 1982x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/