GreenMillpc is genomineerd voor de Buurtzaamste Ondernemer-verkiezing. Tijdens de Dag van de Ondernemer op 18 november zal duidelijk worden of de computerwinkel uit Schermerhorn de Buurtzaamste ondernemer is.

De verkiezing is een initiatief van de RegioBank en wordt dit jaar voor het eerst gehouden. De verkiezing is er voor ondernemers die 'er zijn voor hun buurt'. Oftewel ondernemers die de buurt economisch en sociaal vitaal houden en vooruithelpen. Ton van Engen, van GreenMillpc, is één van de drie genomineerden. Hij runt naast zijn PC-reparatiebedrijf ook een postpakketten-servicepunt in Schermerhorn.

De ondernemer die de verkiezing wint krijgt een cheque ter waarde van 2.000 euro. Van Engen denkt na over wat hij met het geld zou willen doen: "Gebruikte laptops inkopen en die opknappen voor mensen die lopen bij de voedselbank of een Mootje aanschaffen. Dat is een mini-supermarktje waar mensen met geldproblemen gratis spullen kunnen halen als ze dat nodig hebben."

Welke ondernemer de meeste stemmen krijgt, is de gelukkige en gaat ervandoor met de cheque. Tot 11 november is het mogelijk om te stemmen op een van de genomineerden: regiobank.nl.
Pin It
Bekeken: 1638x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/