Dit sportjaar zet gemeente Alkmaar haar Sportkampioenen weer in het zonnetje tijdens een groot Sportgala. Tijdens het sportieve feest op maandag 12 december worden ook de Sportkampioenen (1 november 2021 t/m 31 oktober 2022) bekendgemaakt in de categorieën individueel, team, talent, aangepast sporter. Ook wordt de 'Hart voor de sport Award' uitgereikt. De vijf winnaars krijgen ieder een cheque ter waarde van 500 euro.

Voor de ‘Hart voor de sport Award’ is de organisatie op zoek naar vrijwilligers of andere betrokkenen die op een unieke manier hart voor hun sport hebben. Het kan dat zij voor dag en dauw klaarstaan voor hun club, dat zij het roer hebben omgegooid in de coronaperiode en de club (opnieuw) op de kaart hebben gezet, of dat zij zich op een andere wijze hard hebben gemaakt voor de sport in Alkmaar.

Het vorige Sportgala vond plaats in maart vanwege corona. Toen werden in Podium Victorie zowel de kampioenen van 2020 als 2021 gehuldigd. Bovendien reikte toenmalig sportwethouder Pieter Dijkman twee sportplaquettes en drie sportspelden uit.  Zwemmer Thom de Boer kreeg een gouden sportspeld en het heren softbalteam van Alcmaria Victrix en het seniorenteam van Trampolinevereniging Triffis ontvingen een zilveren sportspeld. Het kanopoloteam van Odysseus en tennisster Caroline de Vries werden geëerd met een plaquette.

Inwoners van de gemeente kunnen hun nominaties tot 28 oktober inzenden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1907x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/