De politie is maandagochtend een bedrijfspand aan de Kanaalweg in Boekel binnengevallen. Bij de actie op bedrijventerrein Boekelermeer Zuid III is één verdachte aangehouden. Volgens een nieuwsfotograaf te plaatse was de politie op zoek naar drugs. Het gaat om een lampenwinkel (dus niet de verfwinkel).

De politie was groots uitgerukt. Bij bedrijfspand staan een mobiele kantoorunit, een container, busjes en auto's van de recherche. De douane was aanwezig met een vrachtwagen met scanapparatuur en een lopende band. Er werden pallets naar buiten gereden, met daarop zakken waarin normaal aarde of zand zit.

De politiewoordvoerder heeft mediapartner NH Nieuws verteld dat de inval te maken heeft met een lopend rechercheonderzoek, en dat er daarom voor nu nog geen verdere informatie wordt verstrekt over de actie en de identiteit van de verdachte.
Pin It
Bekeken: 6347x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/