Zaterdag was de Alkmaarse binnenstad weer in de ban van Alkmaar Shopping Night én de driedaagse Blues Express. Het was gezellig druk in de winkelstraten en op allerlei plekken gaven artiesten straatoptredens. Ook winkeliers deden er van alles aan om een goede 'shop ervaring' te creëren, met muziek, modeshows, decoraties en natuurlijk aanbiedingen.

Alkmaar Shopping Night bestaat inmiddels alweer tien jaar en dat moest gevierd worden. Na afloop was er een spectaculaire show aan het Waagplein met licht, grote vlammen en muziek.

Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp trok tijdens Shopping Night de straten door voor een korte fotoreportage, die te zien is op onze Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 2295x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/