Maandag is tijdens een moordzaak in de Alkmaarse rechtbank een grote vechtpartij uitgebroken. Een bode en de parketpolitie hebben de betrokkenen uit elkaar gehaald. Er zijn geen aanhoudingen verricht. Niemand hoefde naar het ziekenhuis.

Het conflict speelde zich rond 11:45 uur af bij een tussentijdse zitting over de moord op Rodney Mijnals uit Amsterdam-Oost. Dat meldt mediapartner NH Nieuws. De verdachte die is opgepakt na de moord, de toen 22-jarige Serginio O., zou familie zijn van het slachtoffer.

Tijdens de zitting waren er een stuk of 20 betrokkenen en nabestaanden in de zaal en op de publieke tribune. Tijdens de zitting liep de spanning hoog op. Toen de verdachte de zaal uit werd geleid ontstond er een discussie tussen hem en iemand in de rechtszaal. Daarna stormden mensen de zaal uit om met elkaar op de vuist te gaan in de hal. Een van de bodes wist één van de mannen los te trekken. Ook de parketpolitie greep in en trok de ruziënde groepen uit elkaar.
Pin It
Bekeken: 4139x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/