Bij alcohol- en drugscontroles in de nacht van zaterdag op zondag heeft de verkeerspolitie in Alkmaar 20 bestuurders aangehouden. Vijf rijbewijzen werden ingevorderd. In Heerhugowaard werd een bestuurder betrapt op rijden onder invloed van drugs.

Tussen 00:30 en 04:00 uur werd tijdens het laatste kermisweekend een controle gehouden bij de rotonde in de Hertog Aalbrechtweg. Hier werden 276 blaastesten afgenomen, waarvan er zestien positief uitvielen. Een beginnend snorfietser had de dubieuze eer om met 715 Ugl de hoogste waarde te blazen. Drie bestuurders bleken drugs in hun systeem te hebben. Eén bestuurder weigerde de blaastest. Bij één verdachte is bloed afgenomen omdat de ademanalyse ondanks medewerking niet lukte.

In totaal werden van het Noordzeekanaal tot Den Helder 47 aanhoudingen verricht.
Pin It
Bekeken: 3369x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/