De GGD Hollands Noorden is samen met gezondheidsdiensten in de regio’s Utrecht en Twente naar de rechter gestapt in een conflict met de leverancier van een nieuw elektronisch kinddossier. De drie GGD’en gunden begin 2018 het Rotterdamse IT-bedrijf Finalist de opdracht voor de ontwikkeling ervan. Dat zou 3,3 miljoen euro kosten. Inmiddels kost het al een miljoen euro meer en werkt het volgens de GGD's nog steeds niet naar behoren.

De GGD'en vinden dat het systeem niet aan de gestelde eisen voldoet, de leverancier vindt van wel. De GGD' en willen nu onafhankelijke experts die door de rechtbank worden aangewezen om uit de impasse te komen.
Pin It
Bekeken: 2908x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/