Zaterdag is de laatste dag van de Alkmaarse Wandel4daagse. Woensdag gingen 2400 wandelaars van start die meedoen aan het vierdaagse wandelfestijn. Vrijdag kwamen daar nog eens 1200 deelnemers bij van de Halve 4daagse. Zij lopen alleen de laatste twee dagen mee.

De wandelaars werden zaterdagochtend verrast met een route dwars door het Stedelijk Museum Alkmaar. De finish is de laatste dag op het Waagplein, waar de nodige festiviteiten voor een onvergetelijke afsluiting moeten zorgen.

De Alkmaarse Wandel4daagse in deze klassieke opzet kon voor het eerst sinds 2019 weer worden gehouden. De routes waren vernieuwd, maar de afstanden bleven met 8,5 – 15 – 20 – 25 en 40 kilometer hetzelfde.

Mediapartner NH Nieuws is met verschillende verslaggevers alle vier dagen langs de route. De reportage van de start van de laatste dag is hier te zien op de kanalen van Streekstad Centraal.
Pin It
Bekeken: 3317x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/