Roxane Knetemann luidde vrijdagochtend, op Wereld Fietsdag, de kaasmarktbel, ten teken dat de markt kan beginnen. Roxane is voormalig wielrenster én dochter van oud-wielrenners Gerrie Knetemann en Gré Donker. In 2009 werd Roxane Nederlands kampioen op de puntenkoers. In december 2012 herhaalde ze deze prestatie, en op 30 december 2012 werd ze samen met Marianne Vos Nederlands kampioene op de baan, in de discipline koppelkoers.  Met de mountainbike won ze in 2016 de strandrace Egmond-pier-Egmond.

De Verenigde Naties hebben 3 juni uitgeroepen tot ‘Wereld Fietsdag’. Op deze dag wordt wereldwijd de fiets en het fietsen gepromoot. De gemeente Alkmaar heeft het programma ‘Alkmaar Fietst’, waarbij het doel is om zoveel mogelijk mensen te laten fietsen. Veilig en met plezier. Ook is de gemeente deelnemer in het programma Elk kind een fiets. Een landelijk programma waarbij tweedehands fietsen worden opgeknapt en uitgegeven aan kinderen die door de financiële situatie thuis, niet vanzelfsprekend een eigen fiets bezitten.
Pin It
Bekeken: 2008x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/