Liander meldt dat er nieuwe knelpunten zijn ontstaan in het elektriciteitsnet van regio Alkmaar. In de tweewekelijkse update worden maar liefst vier gebieden genoemd waar op zijn minst deels geen capaciteit meer is voor nieuwe grootverbruikers: Alkmaar Boekelermeer, Oudorp, Oterleek en Heiloo.

"Klanten die extra netcapaciteit wensen, zullen hier moeten wachten totdat het elektriciteitsnet is uitgebreid", aldus de netwerkbeheerder. "Ook hier geldt dat de beperkte netcapaciteit niet altijd geldt voor de gehele plaats, maar voor een deel ervan."

Verderop in Noord-Holland ontstonden nieuwe knelpunten in Schagen, Edam, Monnickendam en Velsen. Eén knelpunt was opgelost, dat was in Medemblik wat betreft teruglevering van opgewekte stroom.

Een groot probleem waar Liander mee kampt, net als vele andere bedrijven, is een tekort aan mankracht en materialen. Met name hierdoor duurt het tot 2025 voordat Noord-Holland Noord overal weer voldoende capaciteit heeft.
Pin It
Bekeken: 8677x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/