Woensdagavond rond 20:45 uur is een fietser zwaargewond geraakt toen hij werd geschept door een automobilist op de Zuidervaart in Zuidschermer. Dat gebeurde ter hoogte van de kruising met de Boekelerweg. De 16-jarige fietser zou daar zijn geraakt door de auto en tientallen meters verder op de grond zijn beland.

De sporen en de schade aan de auto lijken uit te wijzen dat de aanrijding met hogere snelheid is gebeurd dan ter plaatse is toegestaan. De Zuidervaart bevindt zich in een 60-kilometerzone. De fietser is in kritieke toestand meegenomen naar het ziekenhuis. De traumahelikopter was opgeroepen maar daar kon niet op worden gewacht.

De weg is woensdagavond urenlang afgezet voor onderzoek. De bestuurder van de auto is voor verhoor en bloedafname meegenomen naar het politiebureau. De 63-jarige man uit Beverwijk zat in ieder geval tot donderdagmiddag nog vast.
Pin It
Bekeken: 6697x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/