Politie Alkmaar is nog op zoek naar de dader van de steekpartij die dinsdagochtend plaatsvond op de Laat. Het gaat om een getinte man van rond 30 jaar oud en 1,75m lang, met kort zwart haar en een zwart snorretje. Hij droeg zwarte kleding en reed op een donkerkleurige scooter met een hoog windscherm. Na de steekpartij vluchtte hij weg in de richting van de Limmerhoek.

Rond 11:45 uur kreeg de politie melding van een steekpartij op de Laat, ter hoogte van de coffeeshop Anytime. Even daarvoor was het 30-jarige slachtoffer uit een VW Golf gestapt. Een man op een scooter reed op hem af met een groot mes, sloeg hem een aantal keren op het hoofd en stak hem. Daarna ging hij er vandoor.

Wat er precies gebeurde is nog niet duidelijk. Jimmy, medewerker van Anytime, zag plots buiten twee mannen voorbij rennen, waarvan één met een groot mes, mogelijk een machete. Hij ging buiten kijken en hoorde geroep: "Kom me helpen, ik ben gestoken!". Tussen de auto's lag een bekende uit de buurt met een gapende steekwond nabij zijn oksel. Door de wond dicht te drukken, heeft Jimmy waarschijnlijk zijn leven gered. Het slachtoffer verloor veel bloed, zakte weg en zei dat hij zijn benen niet meer voelde. Ook vroeg hij Jimmy aan zijn vrouw en kinderen te vertellen dat hij van ze hield.

Toen opgeroepen ambulancepersoneel aankwam hebben ze het slachtoffer snel naar het ziekenhuis vervoerd, nog voor de traumaheli er was. Volgens Jimmy is hij buiten levensgevaar.

De recherche zoekt nog meer getuigen en is bereikbaar via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Camerabeelden kunnen worden verstuurd via politie.nl.
Pin It
Bekeken: 2930x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/