Op de Laat in Alkmaar is dinsdagochtend iemand neergestoken door een man op een scooter. Die sloeg daarna op de vlucht.

De politie kreeg rond 11.45 uur een melding van de steekpartij op de Laat, ter hoogte van nummer 32. Dit is coffeeshop Anytime. Een bestuurder van een VW Golf kwam aan, stopte en stapte uit. De scooterrijder kwam aanrijden met een groot mes, sloeg het slachtoffer enkele keren en stak hem. Daarna ging de dader er vandoor.

Twee ambulances kwamen voor de hulpverlening. Ook de traumahelikopter werd opgeroepen, maar diens komst werd niet afgewacht. Ambulancepersoneel had het slachtoffer al afgevoerd voordat die ter plaatse kon zijn. De politie heeft de Laat over een lengte van 100 meter voor het politieonderzoek afgezet met lint, waardoor de winkels en beide coffeeshops in dit gebied niet meer bereikbaar zijn.

Het is niet duidelijk wie er is neergestoken en hoe het slachtoffer er aan toe is. Ook de aanleiding van de steekpartij is niet bekend.
Pin It
Bekeken: 4268x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/