Op de Nieuwe Schermerweg in Alkmaar heeft vrijdagmiddag een kop-staart botsing plaatsgevonden met drie auto’s. De voorste auto moest zo’n 100 meter voor de kruising met de Rijnstraat flink remmen. De middelste auto kon niet op tijd tot stilstand komen en klapte tegen de voorste auto aan. Vervolgens klapte de achterste auto tegen de middelste auto aan.

Vooral de achterste auto heeft veel schade opgelopen tijdens de botsing, de andere auto’s hebben lichte schade. Ambulancepersoneel heeft ter plaatse één van de betrokkenen onderzocht, maar uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De Nieuwe Schermerweg was tijdelijk afgesloten voor autoverkeer.
Pin It
Bekeken: 2005x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/