Zaterdag is van 10:00 tot 16:00 uur de Open Tuinen Dag bij Amateur Tuinders Vereninging de Rekere. ATV de Rekere is een complex van 37.000 vierkante meter en geeft 160 leden de gelegenheid om ecologisch te tuinieren.

Er worden tuingerelateerde artikelen aangeboden, er is een speurtocht voor kinderen en een wandel- en kunstroute en tussen 12:00 en 14:00 uur komt de band Duynvolck Ierse muziek spelen. Er is ook catering aanwezig die zorgt voor koffie en thee maar ook gebak van Fermento en diverse belegde broodjes.

De tuinvereniging heeft meestal meerdere evenementen per jaar, maar dat is door Corona dit jaar niet gelukt. De evenementencommissie heeft daarom veel energie en tijd in de Open Tuinen Dag gestopt en verwacht dat het een mooie en gezellige dag gaat worden.

 
Pin It
Bekeken: 1863x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/