Een 50-jarige man uit Zwaag is zaterdagavond gewond geraakt bij een steekpartij op het Deurloopplein in Alkmaar. Even na 23:00 uur kreeg de politie een melding over een verdachte situatie. Toen agenten ter plaatse kwamen zagen ze bloed in een portiek liggen. Even later vonden ze de gewonde man op het Arkplein. In de woning met het bebloede portiek is een 39-jarige Alkmaarder aangehouden.

Wat er gebeurd is, is nog niet helemaal duidelijk, maar er heeft zich waarschijnlijk een ruzie in de woning afgespeeld. De ruzie leidde tot de steekpartij waarna het slachtoffer zich uit de voeten heeft gemaakt. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De 39-jarige Alkmaarder zit nog vast voor verhoor.

De politie zoekt getuigen of mensen die meer weten van dit incident. Zij kunnen contact opnemen met de politie via tel.nr. 0900-8844 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).
Pin It
Bekeken: 1654x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/