De politie heeft twee nieuwe verdachten opgepakt voor een van de berovingen in en bij recreatiegebied Geestmerambacht. Kort achter elkaar vonden daar twee berovingen plaats, waarbij werd gedreigd met een vuurwapen.

Op 28 mei werd een 24-jarige Langedijker door drie mannen beroofd van zijn scooter onder bedreiging van een pistool.

Vijf dagen later werden twee jongens ook bedreigd, op het hoofd geslagen en beroofd. Ze fietsten rond middernacht door het park aan het Geestmerambacht, toen ze op het Winterpad gepasseerd werden werden door twee mannen op een scooter. Onder dreiging van een vuurwapen beroofde de bijrijder van de scooter de slachtoffers van hun eigendommen. Kort daarna kon meteen een 16-jarige jongen worden opgepakt op het vakantiepark aan de Molengroet.

Voor de eerste overval zijn nu ook twee mannen aangehouden. Over hun leeftijd of woonplaats doet de politie geen mededelingen. Ze zijn verhoord, maar zitten niet meer vast. Wel zijn ze nog verdacht.

De politie onderzoekt nog of er een link is tussen de twee zaken, of met de beroving van een 71-jarige man in het Geestemerambacht afgelopen week.
Pin It
Bekeken: 1932x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/