De regio Alkmaar zit vol met ondernemende mensen. Met die ondernemende mensen gaat Ger Welbers, directeur van Alkmaar Marketing, in gesprek. In deze aflevering van het tweede seizoen van de podcastserie ‘Koffie voor 2’ drinkt Ger Welbers koffie met Elly Konijn-Vermaas.

Elly is geboren en getogen in Rotterdam, maar woont al bijna 40 jaar in Alkmaar. Ze op dit moment de enige vrouwelijke wethouder (D66) van de Gemeente Alkmaar. Maar waarom is zij in 2013 eigenlijk wethouder geworden en wat ging daaraan vooraf? Wat deed zij voordat ze actief werd in de politiek? Is er een rode draad tussen haar taken behorende bij haar portefeuille?

Helpt haar ondernemersachtergrond haar bij haar werk als wethouder? Wat was haar eerste indruk van Alkmaar? Wat is volgens haar de reden dat Alkmaarse IT-bedrijven zo succesvol zijn en welke taken gaat zij met de eerste kinderburgemeester van Alkmaar oppakken? Je hoort het in deze aflevering van ‘Koffie voor 2’.

Benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? Luister dan deze aflevering van de podcastserie ‘Koffie voor 2’.
Pin It
Bekeken: 2420x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/