Luilak op de zaterdag voor Pinksteren is op zijn retour in Noord-Holland, maar de RAADHUIS PyjamaRun en PinksterWalk zijn juist in opkomst in Alkmaar. Nu lange onzekerheid vanwege de corona-pandemie werd vorige week de knoop doorgehakt dat Oudorp niet zonder loopevenement het Pinksterweekend zou ingaan. De PyjamaRun en PinksterWalk komen in plaats van het traditionele hardloopevenement in het Pinksterweekend. Dat gaat door corona nu voor het tweede achtereenvolgende jaar niet door.

Tientallen kinderen voor de Pyjamarun en wat oudere vroege vogels voor de Pinksterwalk waren wel in voor wat beweging op de vroege ochtend. Beide PinksterWalk-routes van 5 en 10 kilometer voerden in ieder geval door historisch Oudorp. De route voerde onder meer door het Witte Kerkje. De stichting Historisch Oudorp zorgde voor leuke weetjes onderweg in een wandelboekje.
Pin It
Bekeken: 1671x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/