De groei van het aantal klanten van de voedselbank Alkmaar-Heerhugowaard, die het laatste kwartaal van 2020 begon, zet nog steeds door. Op dit moment krijgen 220 tot 225 huishoudens wekelijks een voedselpakket. Dat is 15 procent hoger dan vorig jaar.

"We zien een toestroom van huishoudens waar een inkomen is weggevallen door de coronamaatregelen’’, zegt voorzitter Jules Emmaneel van de voedselbank tegen de Alkmaarsche Courant. Die groei was er nog niet bij de eerste coronagolf. Vooral kinderrijke gezinnen doen een beroep op de Voedselbank. Naar verwachting zal de groei doorzetten tot zo'n 250 gezinnen.

Ontzettend blij is de Voedselbank met de koksstudenten van het Horizon College in Heerhugowaard, die nu maaltijden koken voor de klanten van de voedselbank.
Pin It
Bekeken: 2026x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/