Politieagente Suzanne (35) uit Maassluis ligt niet meer in het ziekenhuis. Na ontslag uit het ziekenhuis herstelt ze nu thuis van haar verwondingen. Dat meldt Richard Otto, voorzitter van basketbalvereniging Green Eagles. aan de Alkmaarsche Courant.  "Ze is wonderbaarlijk ontslagen”, zegt hij. Otto heeft contact met de agente, die al jaren in Dames 1 speelt  van de Maassluise basketbalclub. Volgens Otto komt ze er redelijk snel bovenop en gaat nu de verwerking beginnen.

De auto van het stel kwam op 1 februari op de N9 tussen de Kogendijk en Schoorldam in frontale botsing met een vrachtwagen, die mogelijk door een klapband op de verkeerde weghelft belandde. Suzanne's man Robin (30), hondengeleider bij de politie, overleed ter plekke. De vrouw werd door de brandweer uit het voertuig bevrijd en zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Het stel was op weg naar de ouders van Robin in Den Helder, waar Robin zelf ook gewoond heeft, om hun jonge tweelingdochters Sofie en Feline op te halen.

Er is vanuit het hele land meegeleefd met het politiegezin. Een crowdfundingsactie ’In loving memory of Robin’ van collega's bracht binnen enkele dagen bijna 250.000 euro op van bijna 16.000 donateurs.

De 61-jarige vrachtwagenchauffeur uit Alkmaar die op de verkeerde weghelft raakte en daarna frontaal in botsing kwam met de twee agenten, is nog steeds verdachte. Het is normaal dat de veroorzaker van een zwaar ongeval tijdens het onderzoek van de dienst Verkeersongevallenanalyse van de politie wordt aangemerkt als verdachte. Dat onderzoek  is nog niet afgerond.
Pin It
Bekeken: 3440x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/