Fietsers die in de buitengebieden van Graft, De Rijp en de Schermer 'tegen de lamp lopen' terwijl ze zonder verlichting rijden hebben geluk bij een ongeluk. Nou ja, om ongelukken juist te voorkomen krijgen ze niet alleen een bekeuring, maar ook een setje lampjes.

Brenda van Broekhuijsen, wijkagent van deze gebieden, organiseerde vorige week dinsdag een verlichtingscontrole in de fietstunnel bij de Omval, waarbij jongerenwerkers van L!NK lichtjes uitdeelden. De kans is natuurlijk aanwezig dat fietsers verderop toch weer opstappen omdat ze nog een eind te gaan hebben.

Hoeveel setjes Van Broekhuijsen heeft is gissen, maar het is natuurlijk sowieso beter dat fietsers zelf goede verlichting kopen. De kleine lampjes lijken ook niet meer dan een tijdelijke oplossing.
Pin It
Bekeken: 1351x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/