Vrijdagochtend hebben Alkmaarse hulpdiensten rond 06:30 uur massaal gezocht naar een mogelijke drenkeling in het water langs het fietspad bij de Fluorietweg.

Eerder werd gemeld dat de fiets aan het water lag, maar de voorbijganger die de fiets vond corrigeerde deze berichtgeving. "De fiets lag volledig in het water, met nog brandende fietsverlichting. Daarom heb ik besloten 112 te bellen, anders had ik dit niet gedaan. Zonder de brandende verlichting had ik de fiets nooit gezien". Bij de hulpdiensten werd geen enkel risico genomen. Politie, brandweer, ambulance en ook een traumahelikopter kwamen op de melding af.

Er is een zoekslag in de omgeving gemaakt en brandweerduikers hebben in het water gezocht naar een mogelijk slachtoffer. Er werd echter niemand gevonden, waarna de hulpdiensten weer terugkeerden.
Pin It
Bekeken: 8772x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/