Een scooterrijder is dinsdagochtend bij een wegversmalling op de Kanaaldijk in Koedijk door een tegenligger de berm in gedrukt en net naast het water onderuit gegaan. De jongen liep een wond op aan zijn been, maar hoefde niet met de ambulance mee naar het ziekenhuis. De tegenligger is doorgereden.

De jongeman reed in zuidelijke richting, toen hij en de automobilist voor hem te maken kregen met een zeer ongeduldige tegenligger. Deze bestuurder drukte zijn of haar blauwe auto tussen de paaltjes door, waardoor de man in de Audi voor hem steeds verder het gras in moest om een aanrijding te voorkomen.

Eenmaal voorbij de Audi, stuurde de tegenligger direct terug naar links, waar op dat moment de scooterrijder reed. De jongen kon nog uitwijken maar kwam daarbij in het gras terecht. Al slingerend probeerde hij overeind te blijven en niet in het kanaal te vallen, maar ging hij toch onderuit.

De tegenligger in de blauwe auto is doorgereden.
Pin It
Bekeken: 3884x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/