Maandagmiddag is een 12-jarige jongen van zijn fiets gereden bij het Alkmaarse winkelcentrum De Mare. Hij werd door een andere fietser aangereden bij de verkeerslichten aan de Laan van Bath en kwam ten val. De fietser ging er vandoor zonder zich om de jongen te bekommeren.  De jongen had een pijnlijke pols en flinke schaafwonden aan onder andere een knie en zijn handpalmen.

De moeder van de jongen probeert de gevluchte fietser te achterhalen via de Facebookpagina 'Je bent Alkmaarder als...'.  "Deze kwibus was te laf om te kijken hoe het met hem ging en sprong snel weer op zijn fiets en ging er vandoor... Gelukkig waren er genoeg omstanders die mijn zoon te hulp schoten. Dank daarvoor. Graag zou ik willen weten wie die fietser is! Het gebeurde vanmiddag (maandag, red.) bij de stoplichten tussen het Dalton College en Winkelcentrum De Mare... Als je ballen hebt stap je zelf naar voren..."

Het verlaten van een ongeval, terwijl men weet, of zou moeten vermoeden, dat er schade en/of letsel is toegebracht, staat te boek als een misdrijf. Dit geldt ook voor fietsers.
Pin It
Bekeken: 2758x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/