Het jubileumfeest van de Vomar in het AFAS-stadion zaterdagavond heeft voor behoorlijk wat geluidsoverlast gezorgd tot helemaal in Oudorp. Dat blijkt uit tientallen reacties op de Facebookpagina "Je bent Alkmaarder als..."

Rond middernacht vroeg een volger van de Facebookpagina zich af wat voor feest er aan de gang was in postcodegebied 1814. Al snel volgden tientallen reacties van mede-Alkmaarders, waarvan een aantal 'elke lettergreep' van de teksten konden verstaan. "Alles meezingen vanuit huis". Een aantal wist dat de Vomar haar 50-jarig bestaan aan het vieren was in het AFAS-stadion, met optredens van een aantal landelijk bekende artiesten.

Sommige Alkmaarders vonden het geluidsniveau veel te hoog: "Asociaal gewoon, de laatste 40 minuten stond het volume zo hard dat ik woordelijk de tekst kon horen en de ramen stonden te trillen", vertelt een van hen. Ook de grote vuurwerkshow kon op kritiek rekenen. "Zit hier met twee katten die lekker over de zeik gingen van dat geluid."

De plaatselijke Vomar meldt mediapartner NH Nieuws weten dat het een geslaagd feest was en geeft te kennen niets meegekregen te hebben van de geluidsoverlast.
Pin It
Bekeken: 4122x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/