Zaterdag 1 september wordt Park De Oude Kwekerij in Alkmaar weer omgetoverd tot volleybalarena. Na het volleybaltoernooi wordt er heerlijk gegeten en zorgt de band The Memphis Project voor een feestje.

Het gezamenlijke initiatief van de drie wijken Bergerhof, Blaeustraatkwartier en Bergermeer wordt al jaren gehouden in Park de Oude Kwekerij. Vanaf 12:30 uur strijden sponsoren, buurtbewoners, familie en vrienden uit de omliggende wijken met de volleybal. Iedereen speelt meerdere wedstrijden. Natuurlijk zijn er prijzen te winnen. Voor kinderen zijn er springkussens, uiteraard onder toezicht, en tussendoor kunnen zij gratis poffertjes en drinken krijgen om zich weer op te laden.

Om 18.00 uur kunnen alle volleyballers aan tafel voor een heerlijke maaltijd. Ook niet-spelers kunnen meegenieten door muntjes te kopen. Om 18:30 uur begint The Memphis Project, met daarin onder andere Beejay en de Beejay Horns, met een zeer afwisselend en swingend repertoire dat tot even voor middernacht zal duren.

Inschrijven kan per team, maar voor wie geen team heeft is er vast ook wel plek. Voor meer info, ga naar feestinonspark.nl. Kijk ook op Facebook voor het  toernooi en het parkfeest.
Pin It
Bekeken: 2619x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/